Om Dyrskuet Thy-Mors

Et fantastisk skue venter. To dage med oplevelser for alle. En bred palet af spændende aktiviteter for både gæster og landmænd.

2019 dyrskuet bliver et traditionelt skue, som man kender det. Hvor land og by mødes. Hvor gæsterne kan lære mere om hvor madvarerne kommer fra. Kom se og rør dyrene, oplev den passion vi landmænd har for vores fag.

Kom tidligt og se udstillerne gøre deres dyr klar til bedømmelse. Det er som om, de gør dem klar til et modeshow. Tænk på de mange ugers arbejde der ligger forud, for bare at gøre dyrene klar til at skulle gå rundt. Dyrene idag går jo under friere forhold end i gamle dage. De skal derfor vænnes til at have snor på, og lystre førerens kommando. Kom tæt på dyr, maskiner og landmænd. Spørg bare.

 

Landmændene vil gerne svare. Børnene især, er i den grad velkomne til dyrskuet. Vi har jo igen en hel fredag for børnene, inden skuet starter. Men vi håber også at se mange børn med deres familier lørdag, når selve dyrskuet begynder 9.00. Tag en lang tur rundt og se dyr, maskiner, hesteshow, bedømmelse af kvæg, børnedyrskuet, de mange stande og alt det andet spændende, som der er gjort klar.

Vi glæder os til at se dig d. 8. juni i Thisted.

 

Kim Jørgensen

formand for dyrskuet